Klantenservice

Service

Een servicegerichte instelling is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad bij als u problemen ondervindt
 bij uw aankoop of het gebruik van uw LPG installatie.

Veilig betalen met iDeal

U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bestellingen & rembours

Leveringen
Indien u uiterlijk voor 16:00 uur onderdelen besteld, en u heeft afgerekend via het iDeal betaalsysteem, zullen wij ons uiterste best doen om de delen dezelfde dag nog te versturen, zodat u binnen 2-5 werkdagen over de onderdelen kunt beschikken.

Retourzendingen & vervangende artikelen

U kunt geleverde goederen mits onbeschadigd en in de orginele verpakking zonder enige verplichting binnen 14 dagen aan ons retourneren.
Vanzelfsprekend komen de verzendkosten bij eventuele foute leveringen voor onze rekening.

Privacy

Lpg-onderdelen.com waarborgt dat de persoonlijke informatie die u verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij stellen uw gegevens uitsluitend ter beschikking stellen aan die genen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bestellingen bekijken

U kunt de status van uw bestelling bekijken door in te loggen op uw account.

Aanpassen van Account Informatie

U kunt uw accountinformatie eenvoudig wijzigen door in te loggen op de website. U kunt na inloggen ook een actueel overzicht krijgen van leveringsadressen, ordergeschiedenis, verlanglijst, recensies en eventuele nieuwsbriefabonnementen.

Adresgegevens

Victoria garage Goudsblom B.V.
Bestevaerstraat 61
1812 PC ALKMAAR
tel: 072 5117634
Btw nummer NL853307325B01
kvk nummer 59077433